Ce este o agenție ideală de organizare a evenimentelor?

Decorurile pot nu doar să schimbe total spațiul, dar și să confere evenimentului o atmosferă irepetabilă . Pentru noi fiecare proiect nou înseamnă o istorie aparte, care întotdeauna începe inspirat.
DESIGN EVENIMENTE

DESIGN EVENIMENTE

Echipa noastră va organiza oricare dintre evenimentele dumneavoastră: nuntă, zi de naștere, serbare pentru copii, evenimente de afaceri, ceremonii în aer liber.

VISUALIZARE

VISUALIZARE

Vom dezvolta o idee conceptuală individuală a evenimentului dumneavoastră și vă vom oferi schiță prin intermediul graficii 3D sau acuarelă.

MONTARE ȘI PRODUCERE

MONTARE ȘI PRODUCERE

Profesioniștii studioului nostru vor elabora design individual și vor produce elemente de decor precum: stănduri expoziționale, decorațiuni și obiecte de artă pentru dumneavoastră.

PLANIFICARE

PLANIFICARE

Vom organiza orice eveniment la cheie, de asemenea, vă vom ajuta în alegerea locației perfecte. Precum și în planificarea minuțioasă a ideii generale a evenimentului, propunând cei mai de nădejde furnizori

ARANJAMENTE FLORALE ȘI ÎNVERZIREA SPAȚIILOR

ARANJAMENTE FLORALE ȘI ÎNVERZIREA SPAȚIILOR

Vă vom ajuta în selectarea celor mai inedite, originale și potrivite aranjamente florale pentru dumneavoastră, astfel vom crea un design floral excelent. De asemenea, vă oferim o amenajare deosebită a spațiului prin înverzirea acestuia.

ARENDĂ DECORAȚIUNI

ARENDĂ DECORAȚIUNI

Vă oferim posibilitatea de a închiria piese de decor precum mobilier pentru o conferință, un banchet, o nuntă, etc. Oferim, de asemenea, toate accesoriile adiționale: fețe de masă, perne, plante artificiale, stănduri, pocale, subfarfurii și multe altele.

EVENIMENTE ÎN STRĂINĂTATE

EVENIMENTE ÎN STRĂINĂTATE

Dacă dumneavoastră visați la o frumoasă sărbătoare în străinătate, atunci, echipa noastră vă va îndeplini visul.

68% dintre comercianții B2B sunt de acord că evenimentele live contribuie la generarea celor mai multe potențiali clienți, în timp ce studiile de caz ajută la conversia și la accelerarea celor mai mulți clienți potențiali.


Clienții și partenerii noștri prețuiesc ușurinta și devotamentul in lucru cu noi, de asta ne și aleg de-a lungul anilor.

ECHIPA NOASTRĂ

Suntem o echipă de oameni talentați, profesioniști cu o literă mare, uniți pentru a realiza toate fanteziile dumneavoastră a evenimentul perfect. Fiecare dintre proiectele noastre este unic, gîndit minuțios pînă la cel mai mic detaliu și este creat cu mare dragoste. Noi nu doar realizăm visele clienților noștri, ne străduim să depășim chiar propriile așteptări și să obținem rezultatul perfect. Proiectele studioului sunt idei îndrăznețe, inovatoare, neobișnuite cu rezultate spectaculoase.
Alina Tropanet

Alina Tropanet

Fondator XOstudio și Director de creație

Paula Elisei

Paula Elisei

Managementul evenimentelor
Coordonator de proiect

Natalia Tihonova

Natalia Tihonova

Manager de proiect

Marina Haheu

Marina Haheu

Manager servicii arendă

Alexandra Chirita

Alexandra Chirita

Florist

Cum ne puteți contacta?

Telefonați-ne

+ 373 60 994499
Luni - vineri, 10:00-19:00

Scrieți-ne