Nu există nimic întâmplător…la fel nici XO Studio.

Alina lucrează în sfera evenimentelor de la 18 ani. Prima experiență în acest domeniu a câștigat-o când a nimerit întâmplător la un restaurant. Acolo, i-au oferit de lucru. Aveau nevoie de un PR manager, însă obligațiile ei nu se limitau la aceasta. Făcea mult mai mult decât i se cerea. Astfel, a izbutit să organizeze 3 concerte mari care s-au soldat cu succes. Din păcate, nu a fost răsplătită după merite, în schimb a plecat de acolo cu un bagaj mare de experiență.

Între timp, a finisat studiile în domeniul turismului. Dar și aceasta a fost întâmplător. Inițial a depus actele la Universitatea de Stat din Odessa. Greu de crezut, că o persoană creativă ca ea se vedea în politică. Dar s-a răzgândit, din motiv că era dificil să studieze în limba ucraineană. La reîntoarcere în țară a reușit să aplice la turism. După cum susține Alina, puține cunoștințe a luat din anii de studenție.

După ce a finisat studiile, avea nevoie de lucru. A avut norocul să se angajeze într-o companie start-up, care pregătește la cheie restaurante. S-a angajat în calitate de traducător, deoarece cunoaște limba italiană. Aici s-a dedicat trup și suflet pentru rebrandingul total a unui restaurant. Această experiență i-a oferit experiență în organizarea evenimentelor, cumetriilor, nunților și a zilelor de naștere. Atunci s-a îndrăgostit cu adevărat în decorațiuni.

Alina a plecat de acolo, pentru că nu a fost răsplătită pe merite, și s-a angajat într-o agenție de publicitate,unde a lucrat 2 ani și a înțeles că moare de plictiseală.

După, a urmat o revistă unde a fost angajată în calitate de Art Director. Acolo, responsabilitățile au crescut, avea în subordine o echipă întreagă de oameni creativi , persoane cu care e cel mai greu de lucrat. A lucrat 1 an și a înțeles că este un organizator foarte bun.

Citeste mai departe